Minrox öppnar kontor i Motala

Publicerad 23 oktober, 2012

Minrox AB som sedan många år tillbaka representerat Flowrox (fd Larox) ventiler på den Svenska marknaden satsar och etablerar ett kontor till i Sverige. Genom att etablera oss också i Motala ökar vi tillgängligheten för våra kunder även i södra Sverige, samt att vi lägger Flowrox pumpprogram till portföljen .Minrox representerar nu hela Flowrox produktportfölj som innehåller inte bara ventiler utan även slangpumpar och PC pumpar, speciellt lämpade förslitande vätskor och slurries. Pumparna som gjort sig kända för lång livslängd och bevisat lägre TCO,levereras idag till många olika marknadssegment såsom gruvindustrin,Kemiindustri, Energi, Papper & Massa samt Betongindustrin, där kunden ställer högsta krav på tillgänglighet och tillförlitlighet.